Home / Tag Archives: Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Tag Archives: Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

LSHB është kundër armiqve të kombit shqiptar dhe mercenarëve të tyre 

Mbivlerësimi i vlerave të huaja dhe sjellja vetëposhtëruese ndaj vlerave kombëtare shqiptare nga kjo klasë e hutuar, vetënënshtruese, vetëshkatërruese dhe vetëpërbuzëse është pjesë e projektit greko-pansllavist për shkombëtarizimin, tkurrjen e mëtejshme të hapësirës shqiptare dhe shfarrosjen e shqiptarëve. “Dashuria” e skajshme për të huajen është simbol mercenarizmi, që tregon simptomat …

Read More »

Askush nuk ka respekt, për atë komb, që nuk ka respekt për veten

Përdhosja e përseritshme ndaj Flamurit Kombëtar nga klasa politike, akademike e deri tek njeriu më i thjeshtë trushpërlarë nga modernizimi i tepruar dhe shpeshherë i korruptuar nga premtimet përrallore të Bashkimit Europian duhet të marrë fund dhe të denohet ashtu siç e meriton. Lufta speciale e mirë orkestruar nga shtresa …

Read More »

LSHB: Çamëria është e jona dhe i përket Shqipërisë

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar DEKLARATË Çamëria është e jona dhe i përket Shqipërisë. Çamëria nuk na duhet pa shqiptarë, por me ta, dhe pikërisht mbi këtë bazë është hartuar projekti mbi zgjidhjen e çështjes çame që e përmban Platforma për Shqipëri të Bashkuar.  Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar përshëndet …

Read More »

Shqipërinë, Kosovën dhe trojet e tjera të pushtuara të Shqipërisë, i rrezikon kjo klasë politike e çorientuar, servile, kriminale dhe anti-kombëtare

Prononcim: Tahir Veliu, kryetar i Lëvizjës për Shqipëri të Bashkuar Shqiptarët, padyshim që i janë gëzuar shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, si fazë e përkohshme në shërbim të synimit përfundimtar – jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar, ashtu siç është sanksionuar në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë dhe betimin e Ushtrive Çlirimtare …

Read More »

Veliu: Greqia të reflektoj pozitivisht, përndryshe do të përfundoj si Jugosllavia e Millosheviqit – Shqipëria e Bashkuar.AL

Kryetari i Lëvizjës për Shqipëri të Bashkuar, Tahir Veliu reagoi ndaj deklaratave të ministrit të jashtëm grek, Nikos Kotzias lidhur më kërcënimet e këtij të fundit ndaj Shqipërisë. “Kotzias dhe gjithë të tjerët, që guxojnë të kërcënojnë Shqipërinë dhe shqiptarët, duhet ta kenë parasysh se do të përballen me 10 …

Read More »

Në Durrës mblidhen firma për bashkimin e Shqipërisë Etnike

“Lëvizja për një Shqipëri të Bashkuar” ka nisur një fushatë në shumë qytete të Shqipërisë, Kosovë e Maqedoni, për mbledhjen e firmave të qytetarëve nën moton që përfaqësojnë. Kjo Lëvizje ka mbërritur në Durrës prej kësaj fundjave ku në qendër të qytetit, në sheshin “Liria” kanë vendosur një stendë, ku …

Read More »