Home / MEDIAT PËR NE

MEDIAT PËR NE

Intervistë për Gazetën KosovaGraf

Në një intervistë të dhënë për KosovaGraf kryetari i LSHB-së Tahir Veliu ka folur për themelimin e lëvizjes, financimin dhe promovimin e saj në trojet shqiptare.Po ashtu ai ka folur edhe për arrestimet që janë bërë nga autoritetet greke, pasi që sipas tij autoriteteve greke po iu pengon misioni i …

Read More »

Veliu: Greqia të reflektoj pozitivisht, përndryshe do të përfundoj si Jugosllavia e Millosheviqit – Shqipëria e Bashkuar.AL

Kryetari i Lëvizjës për Shqipëri të Bashkuar, Tahir Veliu reagoi ndaj deklaratave të ministrit të jashtëm grek, Nikos Kotzias lidhur më kërcënimet e këtij të fundit ndaj Shqipërisë. “Kotzias dhe gjithë të tjerët, që guxojnë të kërcënojnë Shqipërinë dhe shqiptarët, duhet ta kenë parasysh se do të përballen me 10 …

Read More »

Veliu: Marrëveshjet ndërkombëtare rreth çështjes shqiptare kanë qenë të paligjshme – Shqipëria e Bashkuar.AL

Tahir Veliu, kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar është prononcuar në statusin e tij në Facebook, lidhur me Marrëveshjet ndërkombëtare rreth çështjes shqiptare. Ai ka thënë mes tjerash, se vendimet e tyre kanë qenë të paligjshme, prandaj është obligim i Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së t’i shpall zyrtarisht si …

Read More »

Në Durrës mblidhen firma për bashkimin e Shqipërisë Etnike

“Lëvizja për një Shqipëri të Bashkuar” ka nisur një fushatë në shumë qytete të Shqipërisë, Kosovë e Maqedoni, për mbledhjen e firmave të qytetarëve nën moton që përfaqësojnë. Kjo Lëvizje ka mbërritur në Durrës prej kësaj fundjave ku në qendër të qytetit, në sheshin “Liria” kanë vendosur një stendë, ku …

Read More »